Artisti BigTime

In ultimii ani am lucrat cu diferiti artisti. Pe unii dintre acestia ne bucuram sa-i avem acum in familia Bigtime Production.

Vă prezentăm mai jos o parte dintre ei:


VERDE

S-au lansat in anul 2003 ajungand trupa momentului la Cluj-Napoca in acea perioada. In cadrul turneului national Verde'n Club au concertat in foarte multe cluburi din tara, iar o parte din piesele lor au fost difuzate de radio-urile din tara.


ALDO BLAGA

Dupa ce a cucerit inimile juriului si a milioanelor de telespectatori care au urmarit Vocea Romaniei, el a devenit unul dintre cei mai cunoscuti cantereti satmareni, dar si clujeni ai momentului.


REHAB NATION

Rehab Nation este un proiect multicultural, format în inima Transilvaniei la sfârșitul anului 2010. Formația promovează o combinație explozivă de ritmuri ska-punk, reggae și balcanice, repertoriul fiind interpretat în limba română, engleză, maghiară, franceză și spaniolă.


NORBY X

Pe 19 noiembrie 2010 , Norby X a sustinut primul sau concert , in deschiderea lui Grasu XXL , la un bal al bobocilor din orasul Viseu de Sus.
A inceput colaborarea cu Bigtime Production, lansand impreuna doua piese “Departe" si "Suntem altfel".


ALEXANDRA COCIS

Prima editie a campaniei Vreau sa cant ! a reprezentat un debut al Alexandrei in muzica. Desi la o varsta inca foarte frageda, ea impresioneaza cu o voce extrem de puternica si mult apropiata de cea a binecunoscutei artiste internationale Pink.


CORNELIA FERARU

Ea s-a alaturat echipei Bigtime in urma participarii la cea de-a doua editie a campaniei Vreau sa Cant!, organizata de Bigtime Production. Cornelia este deja familiarizata cu lumea muzicii, fiind absolventa a Conservatorului si profesoara de canto si pian. Vocea ei este puternica si plina de viata si culoare, asemenea personalitatii care o imbraca.


PATRICIA NIRI

Patricia s-a remarcat pe plan muzical in cadrul primei editii a campaniei Vreau sa Cant!, organizata de Bigtime Production, fiind castigatoarea acesteia. Lucrul care o evidentiaza, poate cel mai mult, este vocea puternica (apropiata de cea a artistei consacrate Amy Winehouse) sustinuta de un temperament dinamic si deschis.


ADRIAN MIHAI

Adrian a fost una dintre revelatiile primei editii ale campaniei Vreau sa Cant!, organizata de Bigtime Production. O fire blanda si eleganta , el aduce in echipa Bigtime o voce calda si placuta, asemanatoare consacratului Michael Bubble.


EMANUEL CIRSTEA

Desi are doar 18 ani, Emanuel are in portofoliu o serie de aparitii si evenimente, dintre care amintim doar o parte : premiul I pentru interpretare in cadrul festivalului Mamaia Copiilor 2008, premiul Adrian Paunescu si premiul al Radiodifuziunii române.


PERSONAL

Trupa PERSONAL, s-a nascut la inceputul anului 2004, in luna ianuarie, avandu-i ca si componenti pe Rabie si pe Kido. Au inceput o colaborare cu studioul BigTime Production, unde a inregistrat doua piese cu Patrick : Vara mea si Cand legendele prind viata - care este si un imn dedicat clubului sportiv U Cluj. Colaborarea a continuat si pe restul pieselor: Greu de difuzat, Doar cu ei sau Vreau.


THE BEAT

S-a născut din dorinta de a facilita accesul elevilor în învătarea unui instrument fără a se dedica unei scoli consacrate, unde procesul de învățare se poate extinde pe mai mulți ani până la obținerea unor rezultate satisfăcătoare. Promotorii acestui proiect sunt Marius Popa si Ligia Popa.


Raluca Bilatiu


Hiatus M


Fragi


Chris


GlassFish


3Oclock


Natif


Rehab Nation


Cristi Ungur


Cliff Kido


Andy


Rabie


Admiral C4C


Gasca de Acasa