A fost primul weekend de Septeberfest și a fost distracție!

Autor: Mihai_Oprean / Comentarii: 0

Septemberfest 2014 și-a făcut debutul glorios, cu un weekend plin de momente frumoase, de culoare, și de surprize pe măsură.

Participanţii la Septemberfest s-au putut bucura în acest weekend de posibilitatea de a savura bere de calitate, de a achiziţiona suveniruri de la Târgul de produse handmade şi de la meşteşugari, de a se amuza în Parcul de distracţii dar şi de a participa la cele mai distractive concursuri în care a fost pusă la bătaie multă bere și multă voie bună și mai ales de o ocazie specială petrecută împreună cu familia și prietenii.

Un punct de mare atracţie al festivalului a fost zona culinară, unde bucătăria internaţională a concurat cu produsele tradiţionale româneşti din toată Transilvania.

Muzica a fost nelipsită pe perioada festivalului, VERDE dând coloana sonoră a unor seri de petrecere memorabile, ce s-au dovedit a fi pe gustul clujenilor, adunați în număr mare pe Platoul Sălii Sporturilor Horia Demian.

"Cel mai mare festival de bere din Transilvania continuă și în săptămâna care urmează, în stilul caracteristic, cu multă bere, multă distracție și un cocktail muzical inedit." citat VERDE.

In Evenimente  

Feedback/Comentarii

Adauga un comentariu

Daca ai un cont deja, te rog AUTENTIFICA-TE.
Daca nu, creaza-ti unul acum, e GRATUIT!