RITM ȘI TEXTURĂ - Expoziție de caligrafie

Autor: Mihai_Oprean / Comentarii: 0

Atelierdescris organizează pe 21 noiembrie, începând cu ora 18:30, un eveniment dedicat artei caligrafice în Centrul Cultural de Artă, de pe strada Observatorului nr.1-3.

Din ce în ce mai mult oamenii se orientează către artă. Mulți caută mai nou să își petreacă o parte din timp într-un cadru artistic, sub formă de hobby, relaxare sau chiar reorientare profesională. Alții preferă doar să o admire, prezenți la diferite evenimente culturale, susținând astfel preocuparea pentru artă, pentru frumos.

Arta scrisului atrage iubitorii de litere, de miros al cernelii și al hârtiei, dându-le ocazia de a-și transpune trăirile sub diverse forme caligrafice. De ce tocmai caligrafie? Pentru că arta scrisului de mână înseamnă emoție!

Cuvintele fac legatura între oameni și experientele lor. Literele și sunetele se nasc în timp ce noi rezonăm cu mediul și oamenii din jurul nostru. Caligrafia versus scrisul de tipar face ca totul, de la noi înșine, la comunitatea în care lucrăm, să aibă mai multă viață, sensibilitate, integritate, mai multă plăcere, o conexiune mai adevarată.

Această expoziție prezintă lucrările cursanților din cadrul workshop-urilor de caligrafie care de asemenea are demonstrații și experimente cu implicarea celor prezenți.

    Expun:
  • Ioana Apintei
  • Casina Batinas
  • Katalin Moscu
  • Mădălina Danciu
  • Ruxandra Grigoraș

Despre Atelierdescris
Atelierdescris a apărut in anul 2015 și este un spațiu de experimentare și aprofundare a artei caligrafice și a domeniilor conexe acesteia.

Toți cei pasionați de artă, de caligrafie, dar și necunoscătorii, sunt invitați la acest eveniment, să cunoască expozanții și să interactioneze cu tușul și penița.

Parteneri: Primăria Municipiului Cluj Napoca , Ferma de Zâne şi Bigtime Production.

Pentru mai multe detalii accesaţi evenimentul și pe Facebook: Aici

In Evenimente  

Feedback/Comentarii

Adauga un comentariu

Daca ai un cont deja, te rog AUTENTIFICA-TE.
Daca nu, creaza-ti unul acum, e GRATUIT!