FII VOICE OVER!

FII VOCEA TA!

Înscrie-te la casting, vino la studio și pune-ți vocea pe radio sau la TV.

Ai auzit? Suntem în căutare de voci! Bigtime Production dă startul campaniei „Fii Voice Over, Fii Vocea Ta!” în data de 7 martie 2017.

Începem primăvara cu un nou proiect în cadrul căruia căutăm să ne lărgim biblioteca audio cu voci noi, interesante și diverse, iar dacă tu crezi că ai o voce plăcută, fă-o auzită! Indiferent de vârsta pe care o ai sau localitatea în care trăiești, glasul tău poate să răsune în toată România. Fie că este vorba despre spoturi radio sau tv, jingle-uri, promo-uri sau filme, Bigtime Production îți dă ocazia să faci parte dintr-o poveste în care VOCEA contează.

„Am auzit undeva că vocile bune fac orice text să sune mai bine! “ sursa IQads

Esti de acord cu asta? Noi DA!

Dacă răspunzi DA! provocării, trebuie să te înscrii online, trimițând un email la adresa voceata@bigtime-production.com. Acesta trebuie să conțină: numele, adresa de email, numărul de telefon, dar și câteva cuvinte despre tine, despre dorința de a deveni voice over.

Mail-ul de înscriere trebuie să conțină și un material audio cu VOCEA TA, înregistrând textul de mai jos. Dacă preferi să facem această înregistrare în studio-ul Bigtime Production, te așteptăm cu drag. Programarea participanțiilor la studio se face numai de către Bigtime Production, telefonic sau prin email.

Înregistrare ADULŢI

“Bună, sunt Tudor şi vocea mea se aude bine. Vrei să ne cunoaştem?

Să ştii că de regulă adopt o atitudine prietenoasă. Un ton agresiv nu mă caracterizează decât în puţine situaţii. Îmi place să cred despre mine că sunt un optimist convins. Rarele momente triste nu îmi strică dispoziţia. Aş vrea să-ţi spun că indiferent de interpretare, EU sunt VOCEA. Şi tu poţi FII VOCEA TA! Îndrăzneşte!”

Înregistrare COPII

“Bună, sunt Andrei şi vocea mea se aude bine. Ieri i-am convins în sfârşit pe părinţii mei să adoptăm o pisicuţă. Am încercat să le spun, cu mult entuziasm, ce frumos ar fi să avem un nou membru în familie. M-am simţit uşurat când au accepat. Acum ştiu că orice ţi-ai dori, tu trebuie să FII VOCEA TA! Îndrăzneşte! “

Taxa de înscriere este de 200 lei. Înscrierea este valabilă doar după achitarea taxei de participare, pe care o puteți face cu OP în contul Companiei Respect Bigtime Group , RO 83BTRL RON CRT 02440 65101, deschis la Banca Transilvania. Toate vocile înscrise în campanie vor fi postate pe platforma Bigtime Production în „biblioteca de voci”. Costul de înscriere este și pentru introducerea vocii tale în biblioteca de voci urmărită de radio-urile și televiziunile din România, dar și de casele de producție de reclame. Taxa este unică, ceea ce înseamnă că NU trebuie să o achitaţi lunar sau anual.

Așa cum am precizat anterior, căutăm diversitate, motiv pentru care apreciem atât vocile de copii, vocile feminine, cât și cele masculine, de toate vârstele. Categoriile formate în cadrul campaniei sunt următoarele:

 • ADULȚI – voci feminine, voci masculine și seniori
 • COPII
 • ARTIȘTI (pentru spoturile cântate)
 • Pentru orice informații sau nelămuriri legate de înscriere, vă stăm cu plăcere la dispoziție: 0753.638.006

  Și acum, ÎNSCRIE-TE!
  Fă-ți auzită vocea dincolo de prieteni!

  Campania „FII VOICE OVER, FII VOCEA TA! se desfăşoară în România. La campanie pot participa toate persoanele fizice, cetățeni români sau străini. Pentru mai multe detalii accesaţi:

  www.bigtime-production.com
  http://bit.ly/FacebookBigtimeProduction
  http://bit.ly/InstagramBigtimeProduction

  Campania este implementată de Georgiana Iuga, Carina Mangu, Alexandru Dumitraşcu şi Emanuela Poteraşu, studenţi la Facultatea de Stiinţe Politice Administrative şi ale Comunicarii.

  Partener de comunicare: Agenţia Necktie