Studio

Ne mândrim cu titulatura de “Songwriters Studio” pentru că am dezvoltat şi crescut o relaţie cu artiştii şi clienţii noştri prin conceperea unui sunet specific pentru fiecare.

În ultimul an ne-am extins la nivel logistic, achiziţionând echipamente noi şi am pus la dispoziţia colaboratorilor un spaţiu mult mai generos, realizat pe criterii de performanţă. Astfel, am creat studioul A care este axat pe înregistrări acustice, coloane sonore pentru filme artistice, documentare sau desene animate, muzică pentru jocuri video, incluzând dublare de voci şi efecte speciale, albume muzicale, post producţie, spoturi/ID-uri cântate, jingle-uri/promo-uri pentru Radio şi TV, dvd-uri de prezentare, iar în curand vom finaliza studioul B, dedicat exclusiv producţiilor media.

De asemenea deţinem şi o cameră acustică performantă, structura ei fiind de nivel profesional “cameră în cameră”, utilată cu instrumente de top, unde muzicienii pot performa.

Scopul nostru este să ducem talentul artiştilor, al compozitorilor, al producătorilor, al comunităţii de muzicieni la un alt nivel.

Noi vrem ca TU să reuşeşti!